Julafton!

Oj vad snabbt det går, hur hann det bli julafton?Jag hänger inte riktigt med..Ingen riktig julkänsla heller för att snön smälte bort i går, perfekt så här innan julafton..Det är ju just på julafton det ska vara snö, då man får jukänslan.Men men det får väl gå utan snö också.

Får be om ursäkt för att jag inte bloggat så mycket, har haft en hel del andra saker för mig.Men ska passa på nu under julledigheten!
Fast jag hade ju inte tänkt att sitta vid datan hela julafton, nej nej!Hade bara tänkt att slänga in ett inlägg för sen är de ju massa saker som händer, julmat som ska äta, klappar som ska öppna, kalle anka klockan tre..osv osv listan är lång.Men det viktigaste är ju faktiskt att man har det mysigt med sina nära och kära.

Men en viktig påminelse till er hundägare så här vid juletider!
Nu under julen är det mycket choklad och nötter som äts, som ni säkert vet är det farligt för hundar!Ni visste som sagt säkert redan det, men det kan vara bra med en påminelse eftersom man har så mycket annat att tänka på under julen.Så försöka lägga nötterna och chokladen på ställen där hunden inte kan få tag på dom.Var extra försiktig med mörkchoklad eftersom det är faligare.

HA EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR,MED GLADA HUNDAR SOM INTE FÅR I SIG CHOKLAD ELLER NÖTTER!

/Sofia & Tessie


Kände att det var dags..

..För ett inlägg, var ju ett bra tag sen jag skrev.Men har haft så mycket annat för mig.

Sen sist jag skrev ha det ju hunnit blivit andra advent redan..trejde nu på söndag.I går kom det även några snöfllingor,mysiigt!

Vi har också hunnit varit på bruksan ett par gånger, senast för några dagar sen.Gick riktigt bra hon var taggad och det var jag också! :)Vi körde också lite freestyle! Får se om jag hittar några tävlingar nu till våren :)

Men ni får ha det bra , nu fick ni i alla fall en liten uppdatering, ska försöka bättra mig!

/Sofia & Tessie

RSS 2.0