Ett tag sen

Har inte bloggat på hundra år känns det som!Fast det var ju inte länge sen..Men kände att det var dags för ett inlägg!Hoppas allt är bra med er :)Sen sist jag skrev har det väl hänt lite allt möjligt..Kommer inte ihåg exakt allt.Men vi har i alla fall varit på kurs.Då vi körde både lite agility och rallylydnad.Tessie var taggad på båda när vi väl körde.Men sen när man väntar(vilket man får göra rätt mycket) har hon svårt att varva ner.Hon vill gärna göra något hela tiden.Men det är sånt man kan träna på. Men som sagt när vi väl körde skötte hon sig.Det är väl inte speciellt att skriva om kursen förrutom det jag skrev nu.

Jag har inte tagit så mycket bilder på sistonde,har knappt plockat fram kameran alls faktiskt.Men ska försöka ta lite mer fina höstbilder.Vet ett perfekt tillfälle då kan jag säkert kan knäppa några fina bilder, eller va tror du Linn?;) Mer om det får ni veta när vi väl är där, en dag i taget ;)



En bild ur arkivet!

/Sofia & Tessie

Inomhusträning

Passar perfekt när vädret är lite halvdant ute!Bra tillfälle att lära in nya tricks bla.Lite freestyle träning helt enkelt :)
Har börjat lära henne ett nytt trick som en så länge är hemlighetstämplat!Det får ni se sen när det är fulländat!

Men trots det lite halvtråkiga vädret kan man ju inte komma undan att komma ut och gå!Så långpromenad blir det såklart i alla fall! :) Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, eller hur man brukar säga!

/Sofia & Tessie

Sammanfattning

Nu har jag inte skrivit på ett tag.Men ibland blir det så, så nu tänkte jag ta och sammanfatta det mesta i ett inlägg om va vi har gjort under tiden vi inte har bloggat!Tänker ju inte skriva exakt allt men lite smått ;)

Måndagskursen:Idag är det måndag men har ju inte hunnit skriva om förra måndagskursen!Som gick strålande galant!Var super duper nöjd över henne.Vi körde ju rallylydnad och hon visade verkligen att hon kunde.Vår ledare sa att det till och med var på tävlingsnivå!Wow, lite kul och höra :) Så det kanske är något vi ska satsa mer på?Asså rallylydnad.Vi körde även några små banor agility, vilket också gick bra och hon var peppad.Riktigt bra pass med andra ord :)

Övrig träning:För vi har faktiskt tränat en hel del i övrigt.Bla.kört igenom hela lydnadsklass ett.Vilket gick bra, förrut om platsen som hon gör när hon vill ;) Jag tror hon undrar varför hon ska ligga och glo i hela tvåååå lååånga minuter!För dom minutrerna blir faktiskt riktigt långa.Sen har vi även tränat lite små saker i tvåans klass.Bla. tvåans hopp,fjärrdirrigering osv. Tyckter faktiskt hon börjar bli så bra på klass ett att jag börjar komma in lite på klass två.

Ja det var väl en liten del av va vi gjort.Annars har Tessie fått gå långa promenader och fått springa lös och leva som en hund ska leva :)
Idag är det måndagskurs igen, mår inte helt 100..Någon influensa som går nu,förkylning,feber osv.Tråkigt för vill inte missa kursen men vi får se om jag orkar.

/Sofia & Tessie


RSS 2.0